Producten

Eén betrouwbare installateur voor alle werkzaamheden
CV-installaties en warmwater

Oostelbos is thuis in de toonaangevende merken voor uw cv-installatie en warmwatervoorziening, zoals Nefit, Remeha en Vaillant. Wij adviseren over het juiste toestel voor uw situatie, leveren voor scherpe prijzen en zorgen voor vakkundige installatie. Ook als het om de nieuwe technologie gaat, zoals zonneboilers en warmtepompen, staan wij voor u klaar. Wij staan bovendien garant voor vakkundig onderhoud en service en kunnen de aanschaf van de installatie op aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Gas-, water- en rioleringswerk
Als allround installateur verzorgt Oostelbos alle leidingwerk voor de waterleiding, gasaansluitingen en rioleringsafvoer. Uiteraard vakkundig aangelegd en volgens alle voorschriften.

Sanitair

U wilt een nieuwe badkamer of uw toilet aanpassen aan de eisen van deze tijd? Dan is Oostelbos uw installateur. Wij leveren alle moderne sanitairproducten, verzorgen de complete installatie en kunnen ook de afwerking voor onze rekening nemen, inclusief tegel- en stucwerk. Alles in één hand voorkomt zorgen en garandeert een perfect eindresultaat.

Koper-, lood- en zinkwerk
Wij verzorgen alle reparaties en vernieuwing van dakgoten, regenwaterafvoeren, vergaarbakken, dakbedekking, gevelbekleding en dakrandafwerking. Zowel in zink, koper als lood. Maar ook met moderne kunststof toepassingen.

Dakbedekking
Wij leveren duurzame dakbedekking voor hellende en platte daken. Op basis van de nieuwste technieken zorgen we met kunststof of bitumen dakbedekking voor een waterdichte afwerking die jarenlang meekan. Ook bieden wij u de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten voor periodiek (2-jaarlijks) onderhoud aan het dak van uw woning.

Koeling, luchtbehandeling en ventilatiesystemen
Zowel voor particulieren als professionele toepassingen verzorgen we de installatie van klimaatbeheersingsystemen. Zo leveren en plaatsen we alle bekende airco-merken en kunnen we de modernste energiezuinige ventilatiesystemen plaatsen. Wij staan bovendien garant voor vakkundig onderhoud en service aan uw aircosystemen en kunnen de aanschaf van zo’n installatie op aantrekkelijke voorwaarden financieren.

Legionellapreventie
Oostelbos is ook gespecialiseerd in advisering en uitvoering van legionellapreventie en beheer, waarbij we collectieve waterleidinginstallaties aanpassen aan de geldende richtlijnen. Wij kunnen het complete traject - van risico-analyse tot het realiseren van eventueel benodigde aanpassingen - voor u verzorgen. Met als voordeel dat u te maken heeft met één aanspreekpunt. We gebruiken hierbij onder meer een volledig computergestuurd douchesysteem op basis van temperatuurvoelers, driewegkleppen en magneetkleppen.
Zo maken we bijvoorbeeld douche-inrichtingen veilig voor zwembaden, sportcomplexen en gemeentelijke instanties.

Wilt u weten wat Oostelbos Installatietechniek voor u kan betekenen? Bel dan 013 - 5425436. Of vul het contactformulier in.